Årsmöte för Moas Vänner den 5 juni

Nu är det dags för årsmöte med Moas Vänner igen. Varmt välkommen!

Pendeltåg från Stockholms City avgår klockan 12.46 och ankommer till Ösmo station klockan 13.31. Där väntar buss som tar oss till Moas torp. Klockan 16.20 tar bussen oss tillbaka från torpet till Ösmo station, varifrån pendeltåg mot Stockholm City avgår klockan 16.44 (ankomst Stockholm City 17.40). Vid dåligt väder är det PRO:s lokal Träffpunkten vid Ösmo station som gäller, och för alla som önskar ordnas i så fall en busstur till torpet efter årsmötet. Under fliken ‘Moas torp’ på föreningens hemsida finns en vägbeskrivning till torpet för den som vill ta sig dit på egen hand.

Verksamhetsberättelse, bokslut och övriga handlingar delas ut på mötet. Kaffe med dopp före mötet. Bokbord.

Efter årsmötesförhandlingarna medverkar Mats O. Karlsson, ordförande i Fridegårdssällskapet och Aase Fridegård, Jan Fridegårds dotter, i ett samtal med Kristina Sandberg, författare och styrelseledamot i Moas Vänner. Mats och Aase skrev en minnesbok om Jan Fridegård 2017 och Aase har många minnen av kretsen kring Moa Martinson och Jan Fridegård.

(För att sällskapet Moas Vänner ska kunna fortsätta sitt arbete för att minnas Moa och hennes författarskap och kunna bevara Moas torp är det viktigt att alla medlemmar betalar medlemsavgiften. Vi är tacksamma om du som har glömt bort att betala för 2022 gör det före årsmötet, 100 kronor till bankgiro 5766-4120, och glöm inte att meddela ditt namn.)

  • Tid: Söndagen den 5 juni 2022 klockan 14.00.
  • Plats: Moas torp Johannesdal. Vid dåligt väder PRO-lokalen Träffpunkten vid Ösmo station.