Hjärtligt välkomna till Moas Vänners årsmöte 2021

På grund av den pågående pandemin beslöt styrelsen för Moas Vänner att skjuta upp årets årsmöte, som skulle ha hållits i början av juni . Nu är vi glada över att meddela att årsmötet kommer att ske söndagen den 15 augusti.

Pendeltåg från Stockholms City avgår klockan 12.36 och ankommer till Ösmo station klockan 13.31. Där väntar buss som tar oss till Moas torp. Klockan 15.45 tar bussen oss tillbaka från torpet till Ösmo station, varifrån pendeltåg mot Stockholm City avgår klockan 16.14 (ankomst Stockholm City 17.09). Vid dåligt väder är det PRO:s lokal Träffpunkten vid Ösmo station som gäller, och för alla som önskar ordnas i så fall en busstur till torpet efter årsmötet.

Verksamhetsberättelse, bokslut och övriga handlingar delas ut på mötet. Kaffe med dopp före mötet. Bokbord.

Efter årsmötesförhandlingarna berättar Ebba Witt-Brattström, Harriet Thurgren och Annika Forsmark om torpets historia, om Moas liv på torpet och om Harry Martinson och alla besökande författare fram till dagens nyrenoverade torp och därmed torpets räddning för framtiden.

(Under fliken Moas torp på föreningens hemsida finns en vägbeskrivning till torpet för den som vill ta sig dit på egen hand.)

  • Tid: Söndagen den 15 augusti klockan 14.00.
  • Plats: Moas torp Johannesdal. Vid dåligt väder PRO-lokalen Träffpunkten vid Ösmo station.